Serveis de Perícia en falsificació d’obres d’art

Estudis i peritatges 70
Cursos presencials i on-line 70

En què consta la perícia sobre falsificació d’obres d’art

Les falsificacions són una mena de plaga que al llarg del temps s’ha anat introduint dins el mercat de l’Art, i amb l’ajud de les tècniques modernes que han anat en augment a partir de la segona meitat del S XX, als falsificadors se’ls ha aplanat el terreny per desenvolupar la seva activitat.

És per tant summament important la tasca del Pèrit en Falsificacions d’Obres d’Art, a l’hora de saber distingir entre falsificació, reproducció, copia, o be atribució falsa, utilitzant en cada cas la tècnica adient, es a dir examen òptic, examen tècnic, anàlisi del estat de conservació de l’obra, estudi de la documentació, etc., ja que les falsificacions d’obres d’art estan en general molt cuidades i poden ser extremadament convincents en una inspecció superficial.

La nostra tasca està orientada a la prestació de serveis, tant en l’àmbit particular com a Advocats, Notaris, Fundacions, Museus, Jutjats, Cies. d’Assegurances, Bancs, etc. per cobrir la necessitat d’una peritació experta en qualsevol element del seu patrimoni rel·lacionat amb el món de l’art i les antiguitats (pintura, escultura, mobiliari, arts decoratives, numismàtica, filatelia, llibres, joies i elements ornamentals i decoratius), tasca que realitzem amb absolut rigor i professionalitat, així com amb tota confidencialitat.

modigliani
picasso
dali